Nieuwbouw

Woningbouw
Wij brengen de nieuwbouw van de meest uiteenlopende woningtypes tot stand. We realiseren seriematige projecten voor diverse opdrachtgevers evenals de nieuwbouw voor particulieren zoals vrijstaande woningen, 2-onder 1 kap woningen, luxe villa’s en woonboerderijen: van standaard tot uitgesproken luxe.

Om tot een passende aanbieding te komen, werken we samen met stedenbouwkundigen, architecten en verkopende partijen. We nemen onze klanten zo veel mogelijk zorg uit handen, waaronder het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Samen met u maken we een schetsontwerp, u geeft uw eisen voor de afwerking en wij zorgen voor de rest. Tijdens de bouw bespreken we de voortgang. U heeft slechts één aanspreekpunt die dat ook tijdens de hele bouwperiode blijft. Uiteindelijk leveren we sleutelklaar op.

Nieuwbouw hal te Kampen
Hal in Apeldoorn
woning Apeldoorn
Amsterdam - IJburg
Doornspijk
Veranda te Epse
Nieuwbouw woning Beekbergen
Nieuwbouw foto's Brink
Nieuwbouw brinken
Loosdrecht

Utiliteitsbouw
Omvangrijke en complexe utiliteitsprojecten vormen dé uitdaging voor Prins Bouw. Dankzij onze vakmensen kunnen we mooie en bijzondere projecten aan die we scherp calculeren. We denken graag mee in functionele ontwerpen, waarbij het realiseren van praktische oplossingen onze kracht is. Het kiezen voor milieutechnisch handige en energiebesparende oplossingen maken als vanzelfsprekend deel uit van onze concepten. De nieuwbouw van bedrijfspanden, kantoorgebouwen, zorginstellingen, scholen en multifunctionele accommodaties kunt u dus gerust aan Prins Bouw overlaten.


Utilliteit
Uitbreiding vakantiepark de Toverberg
Schaapskooi te Ermelo
Nieuwbouw KNHS
Groevenbeek College Ermelo
Gezondheidscentrum Ermelo
Actueel

Personeel gezocht
Wij zoeken allround timmerlieden, in de omgeving Ermelo en omstreken, voor alle voorkomende werkzaamheden: - in nieuwbouwprojecten en - in renovatieprojecten   Naast je dagelijkse werkzaamheden als...
lees verder>>
>> Nieuwbouw woning Apeldoorn
>> Dubbele woning te Bussum
>> Hal Altena Kampen
>> Hal in Apeldoorn
>> Dierenkliniek Wageningen
>> woning Apeldoorn
>> villa IJburg - Amsterdam
>> Nieuwbouw Apeldoorn
>> Oplevering De Berenkuil
>> Alle nieuwsberichten weergeven
       Copyright 2013©        

 

  Home | Producten en Diensten | Toegevoegde waarde | Historie en Heden | Contact
Prins Bouw Prins Project