Duurzaamheid

24 Uurservice
Om ook na de reguliere werktijden u van dienst te kunnen zijn bij calamiteiten zijn wij uitstekend uitgerust met een 24 uurservice. Voor zowel de woningbouw coöperaties en de zorginstellingen verrichten wij al vele jaren deze service. Onze medewerkers zijn allen goed in staat om u te helpen.

Kwaliteit
Prins Bouw Ermelo onderschrijft de overeenkomst tot Duurzaam Bouwen. Kwaliteit van de organisatie, van de eigen medewerkers, van de gebruikte materialen en dus ook van het eindresultaat zijn hierdoor verzekerd. Inclusief de voorlichting naar de klant toe.
Met het behalen van het VCA-certificaat, besteedt ze ruime aandacht aan veiligheid en milieu.
Via regelmatig terugkerende interne audits beoordeelt de kwaliteitsmanager of er gewerkt wordt volgens de opgelegde procedures en normen.

Betrouwbaarheid

Prins Bouw Ermelo wil net als haar “zuster” Prins Bouw ’t Harde een betrouwbare partner worden met langdurige relaties. 'Afspraak is afspraak' staat hoog in het vaandel en is elke dag opnieuw de basis van de samenwerking.
Eventuele klachten worden door middel van een klachtenformulier snel geïnventariseerd en correct afgehandeld. De eigen werkwijzen voortdurend bijsturen, tot in het kleinste detail, voorkomt problemen in de toekomst.

Totaalservice

De kracht van het bedrijf schuilt tevens in het realiseren van eenvoudige klusjes tot grootschalige bouwprojecten. Daarvoor heeft het gespecialiseerde vakmensen in dienst. Diezelfde zin voor klantenzorg zult u trouwens terugvinden bij haar vaste kring van onderaannemers. U kunt dus altijd rekenen op een op maat gesneden totaaloplossing, voor al uw bouwvragen.

Flexibiliteit

Om op elk moment snel te kunnen inspelen op de meest actuele vragen vanuit de markt, wordt veel aandacht besteed aan de eigen flexibiliteit. Maatwerk en flexibiliteit in het hele bouwproces, vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutel. Daarmee weet de aannemer zich telkens opnieuw te onderscheiden.

Bijscholing van het eigen vakmanschap

Bij Prins Bouw Ermelo is (bij)scholing het recht van elke werknemer. Elk jaar wordt hiervoor dan ook een aanzienlijk budget vrijgehouden. Vanuit het bedrijf worden de vakmensen gestimuleerd om de technische evoluties in de bouwsector op te volgen. Vanwege het feit dat er weinig verloop is van personeel, blijft de kennis en ervaring waarover het bedrijf beschikt, behouden. Door onze medewerkers regelmatig naar bijscholingscursussen te sturen houden we het vakmanschap up to date. Luchtdicht bouwen is de laatste cursus geweest, wat bijdraagt aan een comfortabeler woning. De juiste vakman op de juiste plaats, gemotiveerd en met een grote mate van flexibiliteit. Dat is waar wij mede naar streven.

Van nieuwe krachten
Als lid van Bouwopleiding Noord West Veluwe, zijn wij ook een erkend leerbedrijf. Daarvoor hebben we leermeesters in dienst die zelf ook bijscholingen genieten, en op hun beurt nieuwe werkkrachten kunnen begeleiden en beoordelen.
 
Actueel

Personeel gezocht
Wij zoeken allround timmerlieden, in de omgeving Ermelo en omstreken, voor alle voorkomende werkzaamheden: - in nieuwbouwprojecten en - in renovatieprojecten   Naast je dagelijkse werkzaamheden als...
lees verder>>
>> Nieuwbouw woning Apeldoorn
>> Dubbele woning te Bussum
>> Hal Altena Kampen
>> Hal in Apeldoorn
>> Dierenkliniek Wageningen
>> woning Apeldoorn
>> villa IJburg - Amsterdam
>> Nieuwbouw Apeldoorn
>> Oplevering De Berenkuil
>> Alle nieuwsberichten weergeven
       Copyright 2013©        

 

  Home | Producten en Diensten | Toegevoegde waarde | Historie en Heden | Contact
Prins Bouw Prins Project