Welkom op onze website!

Wij zijn er trots op u te kunnen meedelen dat ons bedrijf, dat al ruim 100 jaar actief is in de bouw, met vertrouwen de toekomst ingaat.

In april 2012 heeft Prins Bouw uit ’t Harde een groot deel van de aandelen overgenomen, waardoor er weer een sterke en gezonde onderneming is ontstaan. Sinds januari 2013 is Erik Harleman aan het bedrijf als directeur verbonden.

Door alle veranderingen in deze tijd was het nog maar een kleine stap om de naam Prins Bouw Ermelo te introduceren.

Vanaf 1 mei 2013 heten we dan ook zo.

Prins Bouw Ermelo is een algemeen bouwbedrijf, dat actief is in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door de platte organisatiestructuur met een flexibele inzet van gekwalificeerde vakmensen. Mede door deze factoren is het mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs een goede kwaliteit te garanderen van geleverde diensten en producten Het uiteindelijke doel is dat de spil in het bouwproces, de opdrachtgever, te allen tijde een tevreden gevoel overhoudt na realisering van zijn of haar bouwwensen.

Duurzaam is een breed begrip, maar in de ogen van Prins Bouw Ermelo gaat het veel verder dan cradle to cradle, of energie neutraal. Graag willen we in een persoonlijk gesprek met u onze inzichten bepreken of deze inpasbaar en/of aanvullend zijn op uw eigen project.
Iedereen is welkom bij Prins Bouw Ermelo. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als woningcorporaties, verzorgende instellingen, industrie, middenstand, gemeentelijke instellingen, defensie, scholen en verzekeringsmaatschappijen.

Heeft u (ver)bouwplannen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij voorzien u graag van advies en een passende offerte.
 
Actueel

Personeel gezocht
Wij zoeken allround timmerlieden, in de omgeving Ermelo en omstreken, voor alle voorkomende werkzaamheden: - in nieuwbouwprojecten en - in renovatieprojecten   Naast je dagelijkse werkzaamheden als...
lees verder>>
>> Nieuwbouw woning Apeldoorn
>> Dubbele woning te Bussum
>> Hal Altena Kampen
>> Hal in Apeldoorn
>> Dierenkliniek Wageningen
>> woning Apeldoorn
>> villa IJburg - Amsterdam
>> Nieuwbouw Apeldoorn
>> Oplevering De Berenkuil
>> Alle nieuwsberichten weergeven
       Copyright 2013©        

 

  Home | Producten en Diensten | Toegevoegde waarde | Historie en Heden | Contact
Prins Bouw Prins Project